## Grand Staircase-Escalante National Monument Advisory Committee Virtual Meeting Agenda Feb. 29, 2024

| TIME                                       | TOPIC  | PRESENTER   |
|--|--|---|
| 9:00 a.m. (5 minutes)                      | Virtual meeting logistics  | Alli Yamnitsky, EMPSi   |
| 9:05 a.m.<br>(10 minutes)                  | Welcome and introductions  | Greg Sheehan, BLM Utah State<br>Director; Harry Barber, Paria<br>River District Manager |
| 9:15 a.m. (5 minutes)                      | <ul> <li>Call to Order</li> <li>Official vote for certification of meeting minutes from Sept. 12, 2023</li> </ul>  | Harry Barber, Paria River<br>District Manager   |
| 9:20 a.m. (60 minutes)                     | Member nominee discussions regarding committee chair election.  • Opportunity for MAC members to address committee and advocate for committee chairperson nominee. | Harry Barber, Paria River<br>District Manager   |
| 10:20 a.m.                                 | 10-minute break and reminder to public to register if  | Harry Barber, Paria River   |
| (10 minutes)<br>10:30 a.m.<br>(15 minutes) | they wish to speak during public comment period.  RMP update   | District Manager Harry Barber, Paria River District Manager                             |
| 10:45 a.m. (45 minutes)                    | Public comment period  | Members of the public.  |
| 11:30 a.m. (15 minutes)                    | Vote for committee chairperson.  | Harry Barber, Paria River<br>District Manager   |
| 11:45 p.m. (30 minutes)                    | MAC to review, discuss and consider public comments. If needed, MAC may use additional time to further discuss committee business.                                 | MAC Chairperson   |
| 12:15 p.m.                                 | Adjourn  | All   |

<sup>\*</sup>Public comment period scheduled to commence at 10:45 a.m. and is scheduled for 45 minutes or until all public comments have concluded, whichever comes first.