

## Agenda Alaska Resource Advisory Council (RAC) Public Meeting Wednesday, November 29, 2023

In person: Aurora Conference Room

BLM Alaska State Office (4th Floor), 222 W. 7th Ave #13 Anchorage, AK 99513

Virtual Public Meeting, Zoom Registration:

https://blm.zoomgov.com/webinar/register/WN\_O4nSHmitRrOW-EpegzYmBQ

Nov. 29, 2023, 9 a.m. - 3:00 p.m. (Times and topics subject to change based on RAC member needs)

Time	Торіс	Presenter
9 a.m.	Welcome, Housekeeping, Review Agenda	Melinda Bolton
10 min		
9:10 a.m.	State Director Welcome	Steve Cohn
15 min		
9:25 a.m.	BLM Leadership, DM, FM, and Alaska Native Liaison	BLM HQ & AK
25 min	introductions	Staff
9:50 a.m.	RAC Member Introductions	<b>RAC</b> Members
10 min		
10:00 a.m.	Meeting called to order	Jeff Bruno
		RAC Chair
10:00 a.m.	Land Use Planning & Environmental Analysis Updates	Kevin Pendergast
20 min		or designee
10:20 a.m.	Discussion and Questions	RAC Members
10 min		
10:30 a.m.	Break	All
10 min		
10:40 a.m.	Regulatory Updates	Steve Cohn or
20 min		designee
11:00 a.m.	Discussion and Questions	RAC Members
10 min		
11:10 a.m.	ACECs	Serena Sweet or
15 min		designee
11:25 a.m.	Discussion and Questions	RAC Members
10 Min		
11:35 a.m.	Recreation Projects	Zach Million
11.55 a.m. 15 min	Accreation 1 rojecto	
	Discussion and Occustions	
11:50 a.m.	Discussion and Questions	RAC Members
10 min		
12:00 p.m.	Lunch	All
30 min		

Time	Торіс	Presenter
12:30 p.m.	State/University Land Transfer	Paul Krabacher
30 min		Kristin Hess
		Adrienne Stolpe
1:00 p.m.	Discussion and Questions	RAC Members
10 min		
1:10 p.m.	Cooperative Efforts & Youth Initiatives	Donna Bach
20 min		Rebecca Shaftel
		Rob Ellefson
1:30 p.m.	Discussion and Questions	RAC Members
10 min		
1:40 p.m.	Trapping Cabins	Dave Mushovic
15 min		
1:45 p.m.	Break	All
5 min		
1:50 p.m.	Public Comment Period	Public
30 min	(This time slot is fixed.)	
2:20 p.m.	Round Table	RAC Members
20 min	Reports from RAC members regarding their interest areas; relevant	and BLM staff
	meetings they have attended; and other matters that may be of interest	
	to the group.	
2:40 p.m.	Discuss Recommendations for State Director	RAC Members
10 min		& Chair(s)
2:50 p.m.	2024 Meeting Planning	RAC Members
10 min	Highlight Future agenda topics, meeting dates, potential field trips,	
	review session effectiveness.	
3:00 p.m.	Adjourn	RAC Members