

Southwest District Resource Advisory Council

Sheep Grazing Sub-Committee

Meeting Agenda – August 15, 2023 Part Six: Conclusion and Next Steps

BLM Uncompanyer Field Office, 2465 S. Townsend Ave., Montrose, CO or join virtually via Zoom (registration required):

https://blm.zoomgov.com/meeting/register/vJIsdeugpjkpGtwH46HcCxTHj85HG0xPXk4

10:00 a.m. MEETING BEGINS: Opening Remarks [10 minutes]

10:10 a.m. Open Discussion

Formulate a formal recommendation to the full RAC addressing domestic sheep grazing in bighorn habitat outside Silverton, CO

[100 minutes]

11:50 a.m. LUNCH [50 minutes]

12:40 p.m. Reconvene

12:45 p.m. Public Comment Period [30 minutes]

1:15 p.m. Formulate a formal recommendation to the full RAC (continued)

[35 minutes]

1:50 p.m. Wrap-up/Closing Remarks [10 minutes]

2:00 p.m. ADJOURN

This meeting will be recorded.