

## Southwest District Resource Advisory Council

## **Sheep Grazing Sub-Committee**

Meeting Agenda - July 18, 2023

Part Five: Best Management Practices and Public Outreach Tools

BLM Uncompandere Field Office, 2465 S. Townsend Ave., Montrose, CO or join virtually via Zoom (registration required):

https://blm.zoomgov.com/meeting/register/vJltcemqqjksGfgNBWuWpE-HfFgQlpC1jRQ

10:00 a.m. MEETING BEGINS: Opening Remarks [10 minutes]

10:10 a.m. Part One: Best Management Practices [90 minutes]

**11:40** p.m. LUNCH [60 minutes]

12:40 p.m. Reconvene

12:45 p.m. Public Comment Period [30 minutes]

1:15 p.m. Part Two: Public Outreach Discussion [45 minutes]

1:45 p.m. Closing Remarks [15 minutes]

2:00 p.m. ADJOURN

This meeting will be recorded.