Agenda

Alaska Resource Advisory Council (RAC) Meeting Tuesday, May 17, 2022

BLM Alaska State Office 222 W. 7th Ave #13 Anchorage, AK 99513, Zoom Virtual Public Meeting Registration:

https://blm.zoomgov.com/webinar/register/WN_79AbiFDTQiKxpfxFe4c6CQ

Meeting Phone:

US: +1 669 254 5252 or +1 646 828 7666 or 833 568 8864 (Toll Free) Webinar ID: 161 113 2281

Tuesday, May 17, 2022, 9 a.m.-5:00 p.m. (Times and topics subject to change based on RAC member needs)

Time	Topic	Presenter
9 a.m.	Welcome, Housekeeping, Review Agenda	Melinda Bolton
15 min		
9:15 a.m.	State Director Welcome & Update	Tom Heinlein or
15 min		Designee
9:35 a.m.	Leadership & District Management Team introductions	BLM Staff
30 min		
9:55 a.m.	RAC Member Introductions	RAC Members
20 min		
10:15 a.m.	Approval of February Meeting Minutes	RAC Members
15 min		
10:30 a.m.	Division of Resources	Kevin Pendergast
25 min		or designee
10:55 a.m.	Questions	RAC Members
10 min		
11:05 a.m.	Break	All
10 min	Brown and a second a second and	7 ***
11:15 a.m.	Recreation Update: Summer 2022 Outlook	Zach Million or
20 min	Theorem of the control of the contro	designee
11:35 a.m.	Questions	RAC Members
15 min	Questions	TAC Wembers
11:50 a.m.	Federal Cubaistan as Duaguaga Undata	Chris Mckee or
11:50 a.m. 15 min	Federal Subsistence Program Update	
		Designee
12:05 p.m.	Questions	RAC Members
10 min		
12:15 p.m.	Lunch Break	All
30 min		
12:45 p.m.	Trapping Cabins	Dave Mushovic
30 min		

Time	Topic	Presenter
1:15 p.m. 15 min	Questions	RAC Members
1:30 p.m. 30 min	Public Comment Period This time is fixed.	Public
2:00 p.m. 15 min	Land Transfer Update	Paul Krabacher or designee
2:15 p.m. 10 min	Questions	RAC Members
2:25 p.m. 15 min	17(b) Easements in Brief	Dave Mushovic or designee
2:40 p.m. 15 minutes	RS 2477s Overview State of Alaska	State of Alaska Representative
2:55 p.m. 15 min	Questions	Dave Mushovic or designee
3:10 p.m. 20 min	17(b) Easements: Mapping Marking and Maintenance	Dave Mushovic or designee
3:30 p.m. 10 min	Questions	RAC Members
3:40 p.m. 10 min	Break	All
3:50 p.m. 30 min	Round Table Reports from RAC members regarding their interest areas; relevant meetings they have attended; and other matters that may be of interest to the group.	RAC Members and BLM staff
4:20 p.m. 15 min	Recommendations for State Director	RAC Members & Chair(s)
4:45 p.m. 15 min	Wrap-up Highlight Future agenda topics, meeting dates, potential field trips, review session effectiveness.	RAC Members
5:00 p.m.	Adjourn	RAC Members