## Agenda

## Alaska RAC Subcommittee on Public Lands Tuesday-Wednesday, Nov. 17-18, 2020 BLM Alaska State Office 222 W. 7<sup>th</sup> Ave #13 Anchorage, AK 99513, Zoom

Time	Торіс	Presenter
<b>8 a.m.</b> 5 min	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Melinda Bolton
<b>8:05 a.m.</b> 45 min	Ethics training	Ethics Staff
<b>8:50 a.m.</b> 20 min	Questions for Ethics staff	Group
<b>9:10 a.m.</b> 20 min	State Director Updates	Chad Padgett
<b>9:30 a.m.</b> 75 min	Land Transfer Update	Lands and Cadastral Staff
<b>10:45 a.m.</b> 30 min	Questions	Group
<b>11:15 a.m.</b> 10 min	break	
<b>11:25 a.m.</b> 50 min	Resource Management Planning updates	Resources Staff
<b>12:15 p.m.</b> 15 min	Questions for Planning Staff	
<b>12:30 p.m.</b> 90 min	LUNCH BREAK On your own	
<b>2:00 p.m.</b> 60 min	Public Comment Period (Contingent upon number of public)	Group
<b>3:00 p.m.</b> 60 min	Minerals Update	Resources Staff
<b>4:00 p.m.</b> 30 min	Questions for Minerals Staff	Group

Tuesday, Nov. 17, 8 a.m.- 4:30 p.m.

Time	Торіс	Presenter
4:30 p.m.	WRAP	Group
20 min		

## Wednesday, Nov. 18, 8 a.m.-12:15 p.m.

I

Time	Торіс	Presenter
<b>8 a.m.</b> 5 min	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Melinda Bolton
<b>8:05 a.m.</b> 55 min	Subsistence Update	Chad Padgett/Subsistenc e Staff
<b>9:00 a.m.</b> 60 min	Trapping Cabin Policy Update	Lands and Realty Staff
<b>10:00 a.m.</b> 15 min	break	
<b>10:15 a.m.</b> 60 min	<b>Round Table</b> Reports from Subcommittee members regarding their interest areas; meetings they have attended; and other matters that may be of interest to the group.	RAC members
<b>11:15 a.m.</b> 45 min	Wrap-up Future agenda topics, bin items, review session effectiveness, establishing new subcommittees.	Melinda Bolton
12:00 p.m.	Adjourn	