## Southeast Oregon Resource Advisory Council Thursday, Oct. 10, 2019

Thursday, Oct. 10, 2019 8 a.m. Pacific Time Harney County Community Center, 478 N. Broadway, Burns, Ore.

Time	Topic	Presenter
8 a.m. 15 minutes	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Larisa Bogardus
<b>8:15 a.m.</b> 45 min	Designated Federal Official Report/District Updates	District Managers
<b>9:00 a.m.</b> 30 minutes	Lakeview Resource Management Plan Amendment  • Update	Todd Forbes Lakeview BLM
<b>9:30 a.m.</b> 30 minutes	Southeastern Oregon Resource Management Plan Amendment  • Update	Brent Grasty Vale BLM
<b>10:00 a.m.</b> 15 min	break	
<b>10:15 a.m.</b> 30 minutes	Fire and Fuels	BLM staff
<b>10:45 a.m.</b> 30 minutes	Rangeland and Grazing	Burns BLM staff
11:15 a.m. 30 minutes	Time for public comment and response	
11:45 a.m.	LUNCH (on your own)	
<b>1:00 p.m.</b> 30 minutes	Timber  • Discussion of Good Neighbor Authority	Burns BLM staff
<b>1:30 p.m.</b> 30 minutes	Energy and Minerals  • Update on Grassy Mountain/Calico mining proposal	BLM staff
<b>2:00 p.m.</b> 60 minutes	<ul> <li>Wild Horses and Burros</li> <li>Update on Lakeview Beaty Butte gather</li> <li>Update on Vale darting program</li> <li>Update from Burns Corrals and Burns District</li> </ul>	BLM staff
<b>3:00 p.m.</b> 15 minutes	break	
<b>3:15 p.m.</b> 30 minutes	Commercial and Dispersed Recreation     Discussion of maintaining and enhancing public land access	Burns BLM staff
<b>3:45 p.m.</b> 30 minutes	Wrap-up, future agenda items, schedule 2020 meeting dates	Group
4:15 p.m.	Adjourn	