Agenda

Southeast Oregon Resource Advisory Council Teleconference Meeting Thursday, Feb. 13, 2020

Toll-free 1-866-650-5651 Participant code 3696961#

Thursday, Feb. 13, 2020 8:00 a.m. PT – 11:00 a.m. PT

Time	Topic	Presenter
8 a.m. 5 minutes	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Larisa Bogardus/ Lisa McNee
8:05 a.m. 30 min	Time for public comment and response	Group
8:35 a.m. 30 min	Designated Federal Official Report/District Updates	District Managers
9:05 a.m. 15 min	Lakeview Resource Management Plan Amendment Update	Todd Forbes Lakeview BLM
9:20 a.m. 10 min	Fire and Fuels • Update on TriState Fuel Break EIS	BLM staff
9:30 a.m. 15 min	break	
9:45 a.m. 10 min	Timber • Updates on juniper treatments	BLM staff
9:55 a.m. 20 min	 Energy and Minerals Update on Grassy Mountain/Calico mining proposal Update on proposed Tucker Hill perlite mine expansion 	BLM staff
10:15 a.m. 30 min	Other RAC business Briefings regarding environmental analyses, impact statements and proposed management actions on the Lakeview, Burns and Vale districts.	BLM staff
10:45 a.m. 15 minutes	Wrap-up Future agenda topics, bin items, action items.	Group
11:00 a.m.	Adjourn	