Agenda John Day Snake Resource Advisory Council Meeting Thursday, Feb. 18, 2021 Via Zoom

Thursday, Feb. 18, 8 a.m.-5 p.m. PT

Time	Торіс	Presenter
8 a.m. 5 min	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Randy Jones, Chair
8:05 a.m.	Review and approve past meeting notes	Group
10 min		
8:15 a.m.	Wallowa-Whitman NF Fee Proposal	Teresa Fraser,
60 min	Proposed action	WWNF
9:15 a.m.	break	
9:30 a.m.	BLM State Director Barry Bushue	Group
	Remarks	
	• Q&A	
10:30 a.m.	Update on Lower Deschutes Fee Proposal	Jeff Kitchens,
30 min		Prineville BLM
11 a.m. 30 min	Great American Outdoors Act deferred maintenance funds Not to exceed 5 min per unit • BLM • USFS	
11:30 a.m. 120 min	Lunch	
1:30 p.m.	Oregon State Marine Board	
45 minutes	OSMB's role in recreation and permitting, and how it interacts	
	and collaborates with other state agencies and federal partners.	
2:15 p.m.	Time for public comment and response	
2:45 p.m. 15 minutes	break	
3 p.m.	Agency Updates	
90 min	Vale/Prineville BLM, Deschutes, Umatilla, Ochoco, Wallowa-Whitman	
	and Malheur National Forests	
	Not to exceed 10 min per unit to allow for Q&A	

4:30 p.m. 15 min	Report outs from RAC members on topics of interest	Group
4:45 p.m. 15 min	Wrap-up Future agenda topics, bin items, action items, review session effectiveness	
5 p.m.	Adjourn	