## Agenda

## Southeast Oregon Resource Advisory Council Meeting Wednesday, Jan. 13, 2021 Virtual via Zoom

Wednesday, Jan. 13, 2021 9:00 p.m. PT – 3:00 p.m. PT

Time	Topic	Presenter
9:00 a.m.	Welcome, Introductions, Housekeeping, Review Agenda	Lisa McNee
5 min		
9:05 a.m.	Review and approve past meeting minutes	Group
15 min		
9:20 a.m.	Time for public comment and response	
30 min		
9:50 a.m.	Designated Federal Official Report/District Updates	District Managers
45 min		
10:35 a.m.	Lakeview Resource Management Plan Amendment	Todd Forbes
10 min	Update	Lakeview BLM
10:45 a.m.	Southeastern Oregon Resource Management Plan Amendment	Brent Grasty
15 min	Update	Vale BLM
11:00 a.m.	Wild Horses and Burros	BLM staff
30 min	Update on Lakeview HMAs	
	Update on Vale HMAs	
	Update from Burns Corrals and Burns HMAs	
11:30 a.m.	Lunch	
1:00 p.m.	Great American Outdoors Act	Steven Boyer
1 hour		BLM, Senior
		Engineer
2:00 p.m.	Other RAC business	BLM staff
30 min	Briefings regarding environmental analyses, impact statements	
	and proposed management actions on the Lakeview, Burns and	
	Vale districts.	
2:30 p.m.	Wrap-up	Group
30 min	Future agenda topics, bin items, action items, review session effectiveness.	
3:00 p.m.	Wrap up for the day	